Billiard klub Ekvita Kladno vás zve k účasti v sérii turnajů v poolbilliardu Ekvita Pool Serie 2014/15. Dotace turnajové série činí 50.000,- Kč. Tato částka bude rozdělena na price money v jednotlivých turnajích a také jako odměna za celkové umístění v sérii.

Dotace každého turnaje je 3.000,- Kč.

Po odehrání turnajové série (8 turnajů) bude částka 25.000,- Kč rozdělena mezi hráče na 1. až 8. místě v celkovém žebříčku. Hráči na prvních třech místech získají upomínkový pohár. Do žebříčku se započítávají všechny odehrané turnaje. Bodování jednotlivých turnajů dle celostátního žebříčku hráčů, do něhož je turnajová série zařazena.

Po dobu konání turnaje je zakázáno kouření v celém prostoru herny (s vyjímkou zahrádky).

Začátky turnajů jsou stanoveny vždy v 11 hodin. Prezentace 10.00 až 10.45 hodin (po tuto dobu je možné využít volné stoly zdarma k rozehrání). Vzhledem k omezenému počtu stolů (5) je maximální počet účastníků 32 hráčů. Registrace je možné provést na telefonu 775 637 647 (Jan Čermák), emailem jan.cermak(zavináč)stream.cz, prostřednictvím facebookových stránek Ekvita P.S. , nebo osobně před začátkem turnaje (přednost mají předem přihlášení hráči).